Στους πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας μαθητών λυκείου αθλητής της Νίκης Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Την Τετάρτη 4 Μαΐου διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Μαθητών Λυκείων που διοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στο Δήμο Φαρσάλων.

Ο αθλητής του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Σιώρος Μάριος κατετάγη 20ος.

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, και την Ε.Ο.Π. Ήταν ένα ευχάριστο ποδηλατικό γεγονός, με τη συμμετοχή αρκετών φίλων και συνοδών. Ο αγώνας είχε πλήρη αστυνομική και υγειονομική κάλυψη.

Η αγωνιστική ποδηλασία αρχίζει να παίρνει τη θέση που της αξίζει στην κοινωνία μας. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές.

Τη διοργάνωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαρσάλων Εσκίογλου Μάκης, η Αντιδήμαρχος Φαρσάλων Χατζηπλή Σοφία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δαμιανός Κωνσταντίνος, η Περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ζιάκα Βασιλική, ο Διευθυντής Β’ εκπαίδευσης Ν. Λάρισας Ζέρβας Νικόλαος καθώς και ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων Γκούτας Θωμάς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκπροσωπήθηκε από τον ταμία, κ. Τσοπούρογλου Σάββα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις