Οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις του τελικού Λίβερπουλ – Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μυθικό ματς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το βράδυ της Τετάρτης (04/05) αφήνοντας εκτός τελικού τη Μάντσεστερ Σίτι και ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Δείτε πώς άνοιξαν οι πρώτες αποδόσεις του τελικού του Παρισιού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μυθικό ματς, το ειδικό βάρος της φανέλας της το βράδυ της Τετάρτης (04/05) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στη ρεβάνς του 4-3. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έκαναν αδιανόητα πράγματα στην ισπανική πρωτεύουσα. Βρέθηκαν να χάνουν 1-0, αλλά ο Ροντρίγκο με δύο γκολ στο 90′ και το 90+1’ έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί τα πράγματα έγιναν πιο απλά στο 95’ με το εύστοχο πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε και διαμόρφωσε το ζευγάρι του τελικού φετινού Champions League που θα διεξαχθεί το βράδυ της 28ης Μαΐου (22:00 COSMOTE SPORT, MEGA), εκεί που περίμενε από το βράδυ της Τρίτης η Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν στο Σεντ Ντενί. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρσι στα προημιτελικά με τη Ρεάλ να επικρατεί στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο 3-1 και τη ρεβάνς του Άνφιλντ να λήγει 0-0. Τελευταία φορά που οι δυο φιναλίστ συναντήθηκαν σε τελικό Champions League ήταν το 2018 στο Κίεβο. Τότε είχαν επικρατήσει οι Μερένγκες 3-1 (Μπενζεμά 51’, Μπέιλ 64’ και 83’ – Μανέ 55’).

Μετά τη διαμόρφωση του ζευγαριού του Παρισιού άνοιξαν και οι πρώτες αποδόσεις της στοιχηματική αγοράς. Οι πρώτες τιμές έχουν ως φαβορί τη Λίβερπουλ, με την τιμή νίκης των Ρεντς να τιμάται στο 1.93. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.72, ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει στην κανονική διάρκεια η ομάδα του Αντσελότι προσφέρεται στο 3.79 κατά μέσο όρο στη στοιχηματική αγορά.

Σχετικά με τα γκολ, το Goal/Goal, ήτοι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 90λεπτο, κυκλοφορεί στο 1.64, ενώ το No Goal στο 2.18.

Φαβορί και το over 2,5 εν συγκρίσει με το under 2,5. Στο 1.74 το ενδεχόμενο να έχουμε πάνω από δύο γκολ στο ματς, στο 2.10 το under 2,5.

Πηγή: sport24

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις