Ολυμπιακός Βόλου: “Προσωπικές απόψεις όσα λέγονται σε ραδιοφωνική εκπομπή”


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση, με αφορμή τις τελευταίες ραδιοφωνικές τοποθετήσεις, με αντικείμενο συζήτησης τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέδωσε ο ερυθρόλευκος Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή για θέματα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και για την ενημέρωση των φίλαθλων μας ρητά και κατηγορηματικά αναφέρουμε.

1. Τα όσα ακούγονται και λέγονται από διάφορες παρεμβάσεις που γίνονται είναι προσωπικές απόψεις αυτών που τα λένε και δεν απηχούν τις απόψεις της επίσημης Διοίκησης του Ερασιτέχνη.
2. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα περιήλθε στην δικαιοδοσία της θα φροντίσει ώστε να κάνει όλες τις καταστατικές ενέργειες που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία του τμήματος, όπως κάνει και για τα 8 τμήματα του.
3. Η συνεργασία της Διοίκησης του Ερασιτέχνη με τις αθλητικές αρχές του Δήμου Βόλου ήταν, είναι και πιστεύουμε θα συνεχίσουν να είναι στα πλαίσια της συνεργασίας και των σχέσεων που έχει ο Δήμος Βόλου με όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία της πόλης”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις