Ρεπό ο Ρήγας, κρατά την 6η θέση

Το προγραμματισμένο ρεπό του κάνει αύριο ο Ρήγας, καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Βελεστίνου έχει να επιδείξει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων που της επιτρέπει να αισθάνεται μια σχετική ασφάλεια, όσον αφορά…

…τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την παραμονή στην κατηγορία. Κατέχει την 6η θέση στη βαθμολογία και μάλιστα έχοντας διαφορά έξι βαθμών από τον Εθνικό Φιλιππιάδας που ακολουθεί στην κατάταξη.
Η ομάδα του Εθνικού αγωνίζεται αύριο Σάββατο στο Καναλάκι με τον τοπικό Αχέροντα.
Ο Ρήγας απέχει εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, σίγουρα ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί, όσον αφορά την παραμονή, ωστόσο, η ομάδα δείχνει σοβαρότητα και σταθερότητα στην απόδοσή τους, είναι δυνατή στην έδρα της και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό όχι μόνο θα καταφέρει για μια ακόμη χρονιά να πετύχει άνετα την παραμονή της, αλλά θα τερματίσει και ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Λάκης Μπακάλης θα δώσει ρεπό στους παίκτες του και από την Τρίτη 15/3 θα αρχίσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Βελεστίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις