ΣΟΚ για τον ΠΟΤ Ηρακλή, αναβίωσαν χρέη του παλιού Ηρακλή

Ο ΠΟΤ Ηρακλής καλείται να πληρώσει χρέη του παλιού Ηρακλή. Το ποσό ανέρχεται περίπου σε 15.000 ευρώ και αφορούν τους ποδοσφαιριστές Esteban Munoz Nogales και James Anthony Davis Boriko.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ «Π.Ο.Τ. Ηρακλής» την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Esteban Munoz Nogales, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 15.883,51 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 462/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ο.Δ.Δ./ΕΠΟ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ «Π.Ο.Τ. Ηρακλής» την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή James Anthony Davis Boriko, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 16.397,31 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 472/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ο.Δ.Δ./ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις