Malavetas: «Κατηγορία που χάθηκε αμαχητί»

Ανακοίνωση προς πολλούς αποδέκτες εξέδωσαν οι Malavetas, καλώντας τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η ανακοίνωση:

«Έχοντας φτάσει πλέον στο τέλος της σεζόν η ομάδα μας επιστρέφει στη Γ εθνική και αυτό για όσους ζουν την ομάδα από κοντά δυστυχώς δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς τα δυσοίωνα σημάδια έκαναν από νωρίς την εμφάνιση τους.

Το καλοκαίρι η ΠΑΕ δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί με αποτέλεσμα τον πρόχειρο σχεδιασμό ο οποίος με τη σειρά του οδήγησε σε λάθος επιλογές. Η εναλλαγή σαράντα ποδοσφαιριστών και τεσσάρων προπονητών δείχνει τον λάθος προγραμματισμό που ακολουθήθηκε και ήταν κινήσεις οι οποίες φανερώνουν έλλειψη κύρους και επαγγελματισμού που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει μια ομάδα με το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Η διοίκηση είχε έλλειψη οράματος και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη στο κόσμο ώστε να αγκαλιάσει την προσπάθεια για παραμονή στη κατηγορία όπου ήταν και ο βασικός στόχος.

Η επικοινωνιακή τακτική της ΠΑΕ περιορίστηκε σε διάφορους «ειδικούς» σε εκπομπές στο ράδιο που προσπαθούσαν να παρουσιάσουν μια ψεύτικη εικόνα της ομάδας, να αμβλύνουν τις αντιθέσεις που όλοι βλέπαμε δικαιολογώντας τις ομολογουμένως αποτυχημένες επιλογές που έγιναν και γενικότερα να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους μας «πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα», κάνοντας τα αδύνατα δυνατά να κρύψουν τα εμφανή προβλήματα κάτω από το χαλί θεωρώντας πως ο κόσμος μασάει κουτόχορτο. Αυτοί δεν αγαπάνε την ομάδα μας, δεν τη θέλουν δυνατή και όσον αφορά εμάς δεν λογίζονται στο υγιές κομμάτι των φιλάθλων μας καθώς με την εμμονική τους στάση να αποκρύπτουν τα πραγματικά προβλήματα και τη μη παραγωγική κριτική έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους στην συνεχόμενη απαξίωση της ομάδας μας. Η κατάσταση λοιπόν φαινόταν μήνες τώρα πως ήταν δύσκολη και μη αναστρέψιμη και αυτές οι γραμμές γράφονται με πίκρα και στεναχώρια για μια κατηγορία που χάθηκε αμαχητί και με κατεβασμένα τα χέρια σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά, δίνοντας την ευκαιρία σε «παλιούς γνώριμους» να αισθάνονται δικαιωμένοι, δίνοντας τους τη δυνατότητα να λοιδορούν εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας.

Εμείς ως αγνοί οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν υπήρξαμε ποτέ αγνώμονες και αχάριστοι και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην απελθούσα διοίκηση πως σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες 6 χρόνια πριν κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό μας, σε μια περίοδο που κανείς δεν είχε τη δύναμη να βγει «μπροστά», αλλά και τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου στο Βελεστίνο το οποίο έδωσε λύση στο ζήτημα των προπονήσεων της ομάδας η οποία βρέθηκε φιλοξενούμενη στην ίδια μας την πόλη και το οποίο αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντική παρακαταθήκη για το σύλλογο. Παρόλα αυτά είναι πλέον πασιφανές πως ο κύκλος της έχει κλείσει για την ομάδα μας, τόσο από πλευράς της διοίκησης ύστερα και από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε όσο και από τη πλευρά του φιλάθλου κόσμου ο οποίος το έδειξε με τη στάση του τις τελευταίες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Καλούμε τον ερασιτέχνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πράξει τα δέοντα προκειμένου η επόμενη μέρα να είναι αντάξια του ονόματος και της ιδέας του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο να αποδείξει για ακόμη μια φορά πως όσο δύσκολες και να είναι οι καταστάσεις που διανύουμε τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Υ.Γ. Για όσους θεωρούν πως λόγω των καταστάσεων υπάρχει πόρτα ανοικτή στην ομάδα για «επιστροφή στο παρελθόν», ούτε να το σκέφτεστε…

Malavetas Olympiakos Volou»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις