Αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων του Τελικού Κυπέλλου

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Κώστας Νίκας και μίλησε για την συμφωνία της ΕΠΟ με την Αστυνομία για τα εισιτήρια των φιναλίστ, τις τιμές τους και τα event που θα γίνουν στον τελικό.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Το αίτημα των ομάδων ήταν για 22.000 εισιτήρια η καθεμία και μετά από συζήτηση με τα στελέχη της αστυνομίας αποφασίστηκε να δοθούν από 17.000. Δόθηκε μεγάλη έμφαση από την Αστυνομία για τον τελικό, ήταν 10 άτομα στις συζητήσεις. Θα υπάρχουν φίλαθλοι στα πέταλα, οι ομάδες θα συνάψουν σύμβαση με την ΕΠΟ και οι ομάδες θα έχουν την ευθύνη των οπαδών τους και θα πρέπει να τηρήσουν τον νόμο.

Οι ομάδες θα αποφασίσουν που θα βάλουν τους οπαδούς τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15 και 20 ευρώ ενώ στα επίσημα θα υπάρχουν και με 50 ευρώ. Για την μετακίνηση των οπαδών θα έχει την ευθύνη η Αστυνομία, εμείς σαν ΕΠΟ έχουμε την ευθύνη για ό,τι συμβεί για το γήπεδο. Θα υπάρχει dj μία ώρα πριν τον αγώνα, θα ξεκινήσει στις 20.00, στο ημίχρονο θα υπάρχει ζωντανή μουσική, θα υπάρχουν cheerleader μέσα στο γήπεδο και άλλα event έκπληξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις