Μαζεύει τα πλήρη στοιχεία των οφειλών ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, παράλληλα με τις συναντήσεις που έχει με αθλητικούς και πολιτικούς φορείς, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα πλήρη στοιχεία, όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ, όχι μόνο σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά και σε ποδοσφαιριστές (οφειλές που έχουν τελεσιδικήσει), γυμναστές, υπαλλήλους, προμηθευτές, οφειλές σε ΕΠΟ, προκειμένου…

στη συνέχεια – όταν θα έχει στα χέρια του και τις γνωμοδοτήσεις της ΕΠΟ και της ΕΕΑ – να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Θα οριστούν τα θέματα της συνέλευσης, ενώ ένα από αυτά θα είναι σίγουρα η λήψη απόφασης για την λύση της εταιρίας και θέση αυτής σε εκκαθάριση και ο ορισμός εκκαθαριστών.
Μέσα στις προσεχείς μέρες, οι άνθρωποι Ολυμπιακού αναμένουν τις απαντήσεις από την ΕΠΟ στα ερωτήματα που έχουν θέσει για τη συμμετοχή της ομάδας τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Πάντως, το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι διαφορετικό από αυτό του Εργοτέλη. Κι αυτό, καθώς στον Ολυμπιακό εμπλέκονται πολλά άτομα από το 2004 μέχρι το 2006, οι οποίοι διοίκησαν την ΠΑΕ και θα πρέπει να συναινέσουν στο να γίνει η εκκαθάριση, με το μεγαλύτερο θέμα να έγκειται στο ποιοι θα αναλάβουν εκκαθαριστές της ΠΑΕ.