Έπιασε δουλειά ο Αντωνίου στην ΑΕΛ, ο σχεδιασμός των “βυσσινί” για τη νέα σεζόν

«Είναι χαρά μου που γύρισα σε γνώριμο περιβάλλον, βρήκα πολλούς Έλληνες παίκτες και νέο αίμα. Αυτό είναι σημαντικό». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου προς τους παίκτες του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της λαρισινής ομάδας (ήταν πάλι προπονητής στην ΑΕΛ από 12 Μαρτίου 2018, όταν αντικατέστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2018).

Στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία, αφού η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοργανώτρια αρχή. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου, ενώ παράλληλα γίνεται αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Στη συνέχεια, με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά και τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, θα πάρουν αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό και για τον τόπο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας. Πάντως, θα μείνουν οι περισσότεροι παίκτες αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Αντωνίου τούς έδωσε συγχαρητήρια για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντάς τους ότι αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Σχετικά με τους συνεργάτες του, παραμένουν αυτήν τη στιγμή ο γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις