Πύρασος: Στην προεθνική Γκαραβέλας και Κρομμύδας

Στις προπονήσεις της προεθνικής κλήθηκαν από την ΕΠΟ δύο ποδοσφαιριστές από την Κ16 του Πυράσου. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Γκαραβέλα και Γιώργο Κρομμύδα.

Η ανακοίνωση του Πυράσου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ16 του Πυράσου μας έλαβαν επίσημη κλήση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπονήσεις της προεθνικής 2008 στη Λάρισα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γκαραβέλα και τον Γιώργο Κρομμύδα.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα δύο παιδιά που από μικρή ηλικία, 6-7 ετών, άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο στην ακαδημία Πυράσου και ύστερα από το πέρασμα των ετών, έχουν διακριθεί για το ταλέντο τους και μάλιστα συν τοις άλλοις, έχουν απασχολήσει και παρακολουθούνται από ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ. Δύο δικά μας παιδιά από τη Νέα Αγχίαλο έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν και να κάνουν σημαντικά βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Καμαρώνουμε για την πρόοδό τους διότι γνωρίζουμε το ταλέντο, το ήθος, τον χαρακτήρα και την εργατικότητά τους, ενώ αυτή η κλήση  στην προεθνική αποτελεί επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς των τμημάτων υποδομής μας. Άλλωστε στόχος μας είναι να αναδείξουμε Αγχιαλίτες ποδοσφαιριστές που θα ξεπηδήσουν από τον Πύρασο και θα κάνουν καριέρα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις