Nέα «καμπάνα» για Τρίκαλα

Με χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκαν τα Τρίκαλα για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 9.3.22 με ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 3.4.22 με ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 20.3.22 με ΠΑΕ Πιερικός).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕΚ Β για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 2.4.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 20.3.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 3.4.22 με ΠΑΕ Τρίκαλα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις