Αστέρας Τρίπολης κατά Κωστούλα

Ένα ρεπορτάζ με τίτλο “Εργα και ημέρες του “εξυγιαντή” Κωστούλα”, μοιράστηκε στο facebook  από τον διευθυντή επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννη Ντάλα, γράφοντας χαρακτηριστικά το εξής:

“Ο “εξυγιαντής” Κωστούλας που έταζε παιχνίδια της ομάδας του και πριν από λίγες μέρες (8/3/2015) γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια -λογικά μαζί με τον στενό συνεργάτη του- από το έπος: Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1…”

Το ρεπορτάζ του arcadiasports.gr που έχει και “χτύπημα” από την εφημερίδα Goal News και το οποίο μοιράστηκε ο δ/ντης επικοινωνίας του Αστέρα, αναφέρει τα εξής:

“Η στάση του Φώτη Κωστούλα στη συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League έχει προκαλέσει πολλές απορίες. Για την ακρίβεια, δημιουργεί ενστάσεις, αλλά και “πονηρεύει” για τον πραγματικό “στόχο” του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού.

Ο Κωστούλας, λοιπόν, με χαρακτηρισμούς και ακατανόητη “συμμετοχή” σε αυτή τη συνάντηση, η οποία φυσιολογικά έγινε για να λυθούν παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσπάθησε να αλλάξει και τη μορφή της συζήτησης αλλά πολύ περισσότερο και το θέμα της. 

Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, έχουν δημιουργηθεί ένα σωρό απορίες, όπως αυτές – για παράδειγμα – καταγράφονται και στην εφημερίδα “Goal News” στο φύλλο της Παρασκευής (11/3) και στη στήλη “ΧΑΤ ΤΡΙΚ”. 

Για διαβάστε, για να βγάλετε κι εσείς συμπεράσματα για τον Φώτη Κωστούλα και τα όσα παράδοξα είπε στη δική του τοποθέτηση στην Super League: 

“Η στάση του Φώτη Κωστούλα στη συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League έχει προκαλέσει πολλές απορίες. Για την ακρίβεια, δημιουργεί ενστάσεις, αλλά και “πονηρεύει” για τον πραγματικό “στόχο” του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού.

Ο Κωστούλας δεν είναι καλό πάντως να αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς μέχρι την απόδειξη του εναντίον; Για να μην ξεχνιόμαστε, ο υπερκοριός της ΕΥΠ είχε κι αυτόν μέσα να μιλά με τον Τσακογιάννη..

Στο Αγρίνιο τελικά, εκ του αποτελέσματος, τι καταλαβαίνουν; Είχε ή δεν είχε δίκιο ο κατά Κωστούλα “αλητήριος δημοσιογράφος” όταν πριν από τρία χρόνια έγραφε για τις συναντήσεις με τον Ιβάν; Ο Κωστούλας πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο για πρόεδρος στη Λίγκα εάν του προτεινόταν; Υπάρχει όμως τέτοια πιθανότητα αν δεν αλλάξει η κατάσταση; Στην Τρίπολη πού αποδίδουν την επίθεση Κωστούλα στον Μποροβήλο; Την περίμεναν ή μήπως στόχος ήταν ένας παλιός φίλος που έγινε πριν από λίγες μέρες Αρκάς;”

Αυτά γράφει το “Goal”. Ο κ. Κωστούλας, λοιπόν, “ξέχασε” τις δικές του συνομιλίες που έχει καταγράψει ο υπερκοριός με βασικό κατηγορούμενο σε εκείνη την υπόθεση. Ας τις θυμίσουμε εμείς: “Ο Τσακογιάννης την 14-04-2011 επικοινωνεί με τον ΚΩΣΤΟΥΛΑ Φώτιο ο οποίος τον διαβεβαιώνει οτι αν στο τελευταίο παιχνίδι έχει εξασφαλισμένη την άνοδο θα του δώσει το παιχνίδι. Ίδιου περιεχομένου συνομιλία είχαν και την 19-04-2011”. Δύο οι συνομιλίες. Ας μην το ξεχνάμε και αυτό, ότι ο Γιώργος Μποροβήλος έχει αθωωθεί από όλες τις βαθμίδες της αθλητικής δικαιοσύνης. Μάλιστα, πρόεδρος ήταν ο κύριος Λεοντής, σημερινός αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, δεύτερος στην ιεραρχία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα!

Ποιος είναι ο στόχος, λοιπόν; Η προεδρία της Super League; Μέσω και της μυστικής συνάντησης στη “Μεγάλη Βρετάνια;” Οι συνεργασίες με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως λέει και η εφημερίδα; Ή τελικά o Μάκης Χάβος, όπως “φωτογραφίζεται” στο κείμενο; Μπορεί και ο Αστέρας, που φροντίζει κάθε χρόνο να παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη στιγμή που η δική του ομάδα, ο Παναιτωλικός, μένει συνεχώς εκτός; Αλλά με εντός έδρας ήττες από την Κέρκυρα, πέρυσι τέτοια εποχή ήταν, πώς να έρθουν τα πλέι οφ; 

Καλύτερες ημέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να έρθουν μόνο με προτάσεις. Και τέτοιες, ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, που έμεινε στους χαρακτηρισμούς, δεν κατέθεσε. Οπως για παράδειγμα έκανε ο Γιάννης Καϋμενάκης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις