Χωρίς περιθώρια για απώλειες βαθμών με Οπούντιο Μαρτίνου (pregame)

Τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια στη Νίκη Βόλου για άλλες βαθμολογικές απώλειες ώστε να εξαντλήσει κάθε μαθηματική ελπίδα στο κυνήγι της κορυφής. Σήμερα (12/03) στις 15:00, υποδέχεται τον Οπούντιο Μαρτίνου και θέλει πάσει θυσία τη νίκη που θα συνοδευτεί και από μία πειστική εμφάνιση για να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών και να αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές. Ο Χρήστος Κανελλόπουλος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ τραυματίες είναι οι Νοριέγα, Κοτίτσας, Τζορμπατζής και Αναστασίου. Στη διάθεση του κυανόλευκου τεχνικού τέθηκε ο Γιώργος Ναουμίδης που αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Στο βασικό σχήμα είναι πιθανό να δούμε να επανέρχεται και ο Σαντίκ Μπαλαράμπε, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις και αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του τιμωρημένου, Χρήστου Κανελλόπουλου. Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Βέργος, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κιπτίου, Κόλα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Σκοπελίτης, Στούκας, Χολέβας.

Για την υπέρβαση ο Οπούντιος

Ο Οπούντιος δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, αφού πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Φωκικό (3-0 α.α). Αυτό το «τρίποντο» ωστόσο μικρή σημασία έχει, μιας και η ομάδα από τον Μαρτίνο δεν έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται στην 14η θέση του πίνακα της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, 11 λιγότερους από την σωτηρία και αγωνίζεται πλέον για το θαύμα της παραμονής. Τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας είναι ο μοναδικός που δεν έχει πανηγυρίσει «διπλό» , μετρώντας απολογισμό 0-5-5 με 4-14 τέρματα. Μάλιστα στις πέντε πρόσφατες εξόδους του δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Πανυτσίδης ο διαιτητής του αγώνα

Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης, από την ΕΠΣ Κοζάνης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Οπούντιος Μαρτίνου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Καραγιάννης και Κωνσταντίνος Στάικος από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κούγκουλος από την Ένωση Τρικάλων.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τις οδηγίες για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, εξέδωσε η Νίκη Βόλου. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€ και οι θύρες θα ανοίξουν στις 14:00. Αναλυτικά:

“Το Σάββατο 12/03/2016 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Οπούντιο Μαρτίνου για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής.

Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 14:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φίλαθλοι του Οπούντιου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.”

Η βαθμολογία του ομίλου:

niki-vathmol

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις