Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για γκολ στο ΟΑΚΑ

Γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με δυνατές “μάχες” στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League. Από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην στοίχημαν. Πάμε να τη δούμε.

7η Αγωνιστική στα πλέι οφ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Δεν άφησε ικανοποιημένη την Ένωση το 1-1 της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στην 5η θέση, στο -1 από τον Άρη αλλά και στο -2 από τον 3ο Παναθηναϊκό. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία, μετράει ρεκόρ 3-4-3 στα τελευταία 10 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, δέχτηκε γκολ στα τελευταία εννέα!

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προσέγγισε πολύ σοβαρά το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, πήρε αυτό που ήθελε χάρη στη δική του καλή απόδοση και πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη, έβδομη στα τελευταία δέκα ματς (7-3-0), δε δέχτηκε γκολ στα 8/10 παιχνίδια. Με 54 πόντους είναι στο +1 απ’ τον Άρη, στο +2 απ’ την ΑΕΚ, με νέο «τρίποντο» σήμερα θα κάνει άλμα προς την τριάδα. Η ΑΕΚ έρχεται από δύο σερί καλές εμφανίσεις με ΠΑΣ Γιάννινα (3-2 εκτός) και ΠΑΟΚ, επιθετικά είχε λύσεις, είχε ευκαιρίες, σκόραρε τέσσερις φορές. Γενικά βρίσκει δίχτυα, το πρόβλημα της είναι ανασταλτικό, καθώς δεν αποφεύγει τα λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σοβαρός εσχάτως, όμως στα εκτός έδρας ντέρμπι δεν έχει νίκη (0-2-3). Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις