Καταιγιστικός ο Πύρασος συνέτριψε 9-0 τον Πυρσό Γρεβενών

Παράσταση για έναν ρόλο αποδείχθηκε το ματς Πύρασος – Πυρσός Γρεβενών που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς», για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Οι Αγχιαλίτες επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 9-0 της ομάδας των Γρεβενών, ξεκινώντας με το δεξί την πορεία τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Πύρασος ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του. Πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα το σκορ ήταν ήδη 5-0, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προίκα έξι τερμάτων.

Το  ματς

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί της αναμέτρησης και από το πρώτο λεπτό στρίμωξαν στα σχοινιά τους αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 12 λεπτά ωστόσο από εκείνο το σημείο μέχρι τη λήξη του αγώνα, το ματς αποτέλεσε έναν εφιάλτη γι’ αυτούς και μία καλή προπόνηση για τους Αγχιαλίτες.

Στο 13’ ο Πύρασος κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά όπως επιτίθονταν, το εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος, με τον Ροτζέριο Μάρτινς με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Νέας Αγχιάλου.

Στο 17’ ο Πύρασος έκανε δύο τα τέρματά του με πλασέ του Βλάχου  από το ύψος της μικρής περιοχής, σε σέντρα από τα δεξιά του Αραπίτσα.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Ροτζέριο έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Αραπίτσα να πλασάρει εύστοχα στην κίνηση γράφοντας το 3-0.

Στο 24’ ήταν η σειρά Ζάχου να χριστεί σκόρερ. Ο Βλάχος έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, με τον Ζάχο να εκτελεί στην κίνηση και να γράφει το 4-0 στο 24’.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι με κεφαλιά, μετά από πάσα με το κεφάλι από τον Ρακή, κάνοντας το 5-0.

Στο 41’ ο Ροτζέριο έκανε χατ τρικ πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στον αγώνα. Ο Αραπίτσας από τα δεξιά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Βραζιλιάνο άσσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0 του Πυράσου.

Στο 59’ ήταν η σειρά του Αγιασιώτη μπει στον πίνακα των σκόρερ. Ο Ζάχος του πέρασε την μπάλα κάθετα στην πλάτη της άμυνας με τον Αγιασιώτη να πλασάρει εύστοχα, γράφοντας το 7-0.

Ο Πύρασος πέτυχε και όγδοο τέρμα στο 72’. Ο Κατής έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Πυρσού τον Ζάχο, ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 8-0 και δύο τα προσωπικά του τέρματα.

Στο 77’ ο Καραγιώργος με όμορφη ενέργεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων του ομίλου 

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος (46′ Γκαραβέλας), Μιχόπουλος, Ρακής, Αγιασιώτης, Αραπίτσας (46′ Καραγιώργος), Ροτζέριο (46′ Κατής), Βλάχος (46′ Μπούτλας) Οικονόμου (46′ Θεοδωρόπουλος), Ζάχος.

Πυρσός Γρεβενών: Ελευθεριάδης, Στεργιόπουλος (80′ Πραττής), Τριμίντζιος (80′ Τσιαρσιώτης), Κρικέλης (46′ Σούκας), Ευαγγελόπουλος, Ρόβας, Κολτσίδας (76′ Κυρατσούλης), Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καλαϊτζίδης, Μπλάντος (69′ Κόντρα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις