Καταγγελία Αστέρα Ριζομύλου: “Βροχή από μπουκάλια και κροτίδες” (video)

Ο Αστέρας Ριζομύλου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ρίψη κροτίδων και μπουκαλιών στον αγώνα με τη Σκιάθο, στο ομώνυμο νησί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση και το βίντεο που επισυνάπτεται από ρίψη μπουκαλιού τραυματίστηκε παίκτης της ομάδας και συγκεκριμένα ο Θ. Χαλιμούρδας, με αποτέλεσμα να υπάρξει δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες θλιβερών εικόνων με βροχή από μπουκάλια και κροτίδες από μερίδα οπαδών στους παίχτες του Αστέρα, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Χαλιμούρδα Θ. κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, με αποτέλεσμα την δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες για τη προσπάθεια, αλλά και στον κόσμο που δεν άφησε μόνη την ομάδα ούτε εδώ! Να σημειώσουμε πως μαζί με την ομάδα στο νησί ταξίδεψαν και περίπου 25 φίλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη πλειοψηφία των φίλων της Σκιάθου αλλά και μελών της διοίκησης, για τη φιλοξενία και την όλη στάση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.

Είναι κρίμα και ντροπή, να υπάρχουν το 2022 μειοψηφίες που να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και να αμαυρώνουν την προσπάθεια μιας ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις