“Σφράγισε” και τυπικά την παραμονή του στη Β’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Το πιο όμορφο φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων επιφύλαξε η σημερινή μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπροστά στους φίλους του, κέρδισε πολύ εύκολα τον ΓΑΣ Μελίκης με 77-43 και σφράγισε και τυπικά την παραμονή του στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι “ερυθρόλευκοι” από την πρώτη περίοδο έδειξαν ποιο είναι το “αφεντικό” της αναμέτρησης. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα κι έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, ξέφυγαν πολύ γρήγορα στο σκορ κι έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το ματς, παρακολούθησε σύσσωμη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία μαζί με τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής κ. Ρούμπο, έκαναν μετά τον αγώνα

το δείπνο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας, επιβραβεύοντας την μεγάλη προσπάθεια στη δύσκολη φετινή χρονιά.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 47-22, 67-26, 77-43.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Αγκρής, Νίκολης 4, Γκοντόπουλος 10 (2), Μουρατίδης 17 (2), Αναγνωστόπουλος 6 (2), Καραμήτσος 6, Ίλτσογλου 8 (2), Σταθούρος 5 (1), Παρασκευάς 8, Γουάμπα 13.

Μελίκη (Τοπούζης): Μόρας 11, Μωϋσίδης, Τζιοβάρας 8 (2), Κυριακού 8 (2), Στοΐτσης 5 (1), Ντόβας, Εσέρπογλου 2, Ρογκότης, Πεϊμανίδης (3), Αμανατίδης, Αλευρίδης, Γατόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις