Καταιγιστική η Ζάκυνθος διέλυσε την Παναχαϊκή

Το παιχνίδι της Ζακύνθου με την Παναχαϊκή ήταν γνωστό πως ήταν και για τις δύο ομάδες από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς. Οι νησιώτες και οι Πατρινοί, ήθελαν αυτή τη νίκη ώστε να μείνουν μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ζάκυνθος ήταν ελαφρώς καλύτερη, με την Παναχαϊκή να μην απειλεί ιδιαίτερα. Οι φάσεις όμως δεν ήταν τόσο σημαντικές και επικίνδυνες με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Η Ζάκυνθος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό το γκολ! Αυτό και κατάφερε στο 55′, όταν ο Κυριακίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουρέλλα έκανε το 1-0. Αυτό το τέρμα ανάγκασε την Παναχαϊκή να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση. Λογικό ήταν πως κάποια στιγμή οι Επτανήσιοι θα έβρισκαν χώρου και θα είχαν ευκαιρίες για κάποιο ακόμα τέρμα.

Έτσι στο 82΄, ο Ζέλιος έκανε το 2-0 και… κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Όμως η Ζάκυνθος δεν σταμάτησε εκεί. Στο 84′, ο Κρολ έκανε το 4-0, ενώ στο 86′ ο Σταματής έφτασε τον δίχτυ του σκορ στο τελικό 4-0.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Ζάκυνθος έφυγε με 7 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ για την Παναχαϊκή, που είναι στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα…

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακιδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ορφανίδης, Αποστόλου, Ζέλιος, Κουρέλλας, Ζαϊρί (87′ Αντωνίου), Σταματής, Κρολ (89′ Λέκκας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα (67′ Ρόκας), Ι. Λαμπρόπουλος (88′ Σαμπατάκος), Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις