«Έτσι διευθετούνται οι οφειλές σε …πρώην»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, όπου ήταν προσκεκλημένος και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων, τόνισε:

Για τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλή Κώστα Γεωργιάδη:

Εάν θέλει και ο Κώστας, θα συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε μαζί και του χρόνου, αφού το προπονητικό τιμ δουλεύει πολύ καλά και παραπάνω ώρες από ότι κάποιοι άλλοι. Του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για την ομάδα, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να δημιουργήσουμε καλύτεο και υγιές περιβάλλον για όλους, να έχουμε σταθερότητα και υγεία και όλα θα έρθουν.

Για τα χρέη του Ηρακλή:

Όσον αφορά στα χρέη του Ηρακλή, θα αναλάβει ο Τομ Παπαδόπουλος να πληρώσει τα δικά του χρέη, γιατί αυτά πρέπει να πληρωθούν, προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ρυθμίσεις με πρώην ποδοσφαιριστές. Τότε, θα πάψουν να υπάρχουν δικαιολογίες για κάποιους και κανένας δεν θα μπορεί να πει ότι δεν είμαστε Ηρακλής.

Iraklis1908.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις