Βλιώρας: «Έχε πίστη και προχώρα»

Με δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο FB, ο Γιώργος Βλιώρας αποκάλυψε τη συνταγή της επιτυχίας για τη σωτηρία του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε «χτιστεί» για τη Γ’ Εθνική και βρέθηκε να αγωνίζεται στη Β’.

Αναλυτικά:

«ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ»

«Η συγκεκριμένη φράση ήταν ο οδηγός στην ζωή και στην προπονητική ενός αδελφικού φίλου που δυστυχώς μας βλέπει από ψηλά . Το έλεγε τόσες πολλές φορές που μου έγινε βίωμα κ προσπαθώ πάντα να πορεύομαι με αυτό ΕΤΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ με την ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Η χρονιά ξεκίνησε ενώ ήμασταν στην Γ ΕΘΝΙΚΗ εξαιτίας της αναδιάρθρωσης βρεθήκαμε στην Β ΕΘΝΙΚΗ μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις κ οικονομικές κ αγωνιστικές πήραμε μια απόφαση δύσκολη με την διοικούσα επιτροπή να εφαρμόσουμε το «ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ».  Βασικοί συμπαραστάτες οι παίχτες. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα με σοβαρούς τραυματισμούς άτυχα αποτελέσματα άλλα εμείς εκεί καθημερινά στην προπόνηση να ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, όταν άδειαζε η πίστη από έμενα την έβλεπα περίσσια στα μάτια των παιδιών κ γέμιζα και το αντίθετο.

Μια χρονιά, μαλώναμε, στενοχωριόμασταν, γελούσαμε, μα πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον με ΠΙΣΤΗ και στο τέλος ήρθε η ΔΙΚΑΙΩΣΗ, Η ΠΙΣΤΗ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ είχαν αποτέλεσμα. ΤΖΙΜΑΡΑ ξέρω ότι χαμογελάς εκεί που είσαι . Η φετινή χρονιά αφιερωμένη σε σένα και στο «ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ»»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις