Δολοφονήθηκε ο Πέιν, συνελήφθη ο δράστης

Με επίσημο, πλέον, τρόπο επιβεβαιώνεται η τραγική είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν, καθώς η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα ανακοίνωσε πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός, επιβεβαιώνοντας επίσης πως άφησε την τελευταία του πνοή από πυροβολισμούς, ενώ τονίζει πως ο δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί!

Ο χαμός του 31χρονου έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ στον χώρο του μπάσκετ.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο-Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του για την offseason.

Θυμίζουμε, ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις