Πρωταθλητής Θεσσαλίας ο Προμηθέας σε μαθήτριες και μαθητές Λυκείου (photos)

Μετά από δύο συγκλονιστικούς τελικούς στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά στην Λάρισα τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέας κατάφεραν να επικρατήσουν των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη στα Κορίτσια με σκορ 63-51 και στα αγόρια του 8ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ με 53-40.
Μετά και τη σημερινή τους επιτυχία οι ομάδες του Προμηθέα θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες Πρωταθλήτριες Στερεάς Ελλάδας στο Βόλο με στόχο την Πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η Διεύθυνση του Σχολείου θα ήθελε να συγχαρεί τις μαθήτριες και τους μαθητές για την εξαιρετική προσπάθεια τους και να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.
Οι δύο αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το Volos Live και παρακολουθήθηκαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους καθηγητές και τους μαθητές του Σχολείου.
Κορίτσια:(Σουλτάνη Ραφαέλα)Γκρίνια, Μόκκα, Σιουμουρέκη, Ακριβούση, Δραγατζίκη, Δαλαμάγκα, Μπούσδα, Κανελλοπούλου, Λίταινα, Κουτίνα.
Αγόρια:(Τύμπας Παναγιώτης)Νίκολης, Καραφέρης, Σακκάς, Πλαγεράς, Μόκκας, Ακριβόπουλος, Ευτυχιάδης, Βοσινάκης, Δελεντζές, Γραμματίκας, Χαϊμαντάς.
*Δεν αγωνίστηκε ο Κλέαρχος Πρέκας που κάνει αποκατάσταση λόγω τραυματισμού, ο Απόστολος Χρήστου και ο Χρήστος Σούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις