Συνεχίζει το “ξεσκαρτάρισμα” ο Αντωνίου στην ΑΕΛ – Ποιο “όνομα” φεύγει από τους “βυσσινί”

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε από πολύ νωρίς ή για να ακριβολογούμε αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης πριν λίγες μέρες (1η Μαΐου), καθώς προσλήφθηκε νέος τεχνικός ο Σωτήρης Αντωνίου, ενώ ήδη ετοιμάστηκε και η έκθεση αξιολόγησης για το έμψυχο δυναμικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής ζήτησε μια μικρή μείωση του έμψυχου δυναμικού (τέσσερις ή πέντε παίκτες), ενώ την Πέμπτη θα γίνει φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Ηρακλή Λάρισας που προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 2 και έχει αυξημένες πιθανότητες ανόδου.

Αυτήν τη στιγμή το μόνο πρόβλημα από πλευράς συμβολαίων είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, που επιθυμία της διοίκησης είναι να ανανεώσει τη συνεργασία με τη λαρισινή ομάδα και ήδη του έχει γίνει πρόταση για να υπογράψει για δύο ακόμα χρόνια.

Τέλος, ο Μανώλης Μπέρτος, με σημαντική συνεισφορά στην ΠΑΕ ΑΕΛ από το 2018 με 58 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 26 φέτος (σύνολο 84 παιχνίδια), θα αποχωρήσει από την ομάδα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα ήθους που αξίζει να τιμηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ουδέποτε έδωσε αφορμή για σχολιασμό.

Πηγή: Ελευθερία

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις