ΑΕΛ: «Θα πληρώσουμε, αναμένουμε έσοδα»

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής των Βυσσινί στην προσφυγή του Μιχαήλ. Πληρώνονται Συμελίδης, Πατράλης, Φέστα, εξοφλήθηκε ο Στοΐνοβιτς.

Εκτός των προσφυγών που βαραίνουν την ΑΕΛ μέσω FIFA, υπάρχουν κι αυτές στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (09/05) πέντε υποθέσεις των Βυσσινί ήταν στο πινάκιο και η μία εξ αυτών συζητήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η θεσσαλική ομάδα εξασφάλισε αναβολή συζήτησης για τις 6 Ιουνίου στις προσφυγές των Παναγιώτη Συμελίδη, Μανώλη Πατράλη. Όπως είπε ο δικηγόρος τους, Μανώλης Αλαφραγκής, έγιναν καταβολές την ίδια ημέρα. Στην υπόθεση της προσφυγής του Τζανλούκα Φέστα δόθηκε η 7η αναβολή, επίσης, λόγω καταβολών, ενώ αποσύρθηκε από το δικόγραφο, λόγω εξόφλησης, ο Θανάσης Στοΐνοβιτς.

Η ΠΑΕ ζήτησε νέα αναβολή και στην εκδίκαση της προσφυγής του Αλέξη Μιχαήλ. Ο δικηγόρος Ιωάννης Τσιαντής ανέφερε σχετικά: «Ως το τέλος του μήνα η οφειλή θα έχει τακτοποιηθεί. Αναμένουμε έσοδα από ΕΡΤ και χορηγούς. Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει τον κύριο Κούγια από 16 ετών, δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τα χρήματά του. Είδατε και στις άλλες υποθέσεις ότι η ΠΑΕ δείχνει συνέπεια».

Ο δικηγόρος του Φέστα, Αντώνης Βογιατζάκης δεν συναίνεσε στην αναβολή, το αίτημα απορρίφθηκε και τελικά η ΑΕΛ δεν παραστάθηκε στην εκδίκαση, τονίζοντας μόνο για τα πρακτικά ότι: «Στη διαχρονική συνεργασία του κυρίου Κούγια με τον Μιχαήλ ο πρώτος έχει πληρώσει περίπου 130 χιλιάδες ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι στον Μιχαήλ είχαν αναγνωριστεί από την ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2021 48.230 ευρώ καθαρά. Δόθηκαν 10.000 ευρώ ως προκαταβολή, αλλά δεν καταβλήθηκε καμία από τις 6 δόσεις που είχαν συμφωνηθεί. Εκτός αυτού, διεκδικεί και 3.931 ευρώ που αντιστοιχούν σε εισφορά αλληλεγγύης.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις