Ζαχαρόπουλος: «Στις μεγάλες κατηγορίες η θέση της Νίκης»

Στην ανταγωνιστικότητα της ομάδας του στο ματς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στάθηκε ο Μάκης Ζαχαρόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Οπούντιου, τόνισε επίσης πως βάσει της εικόνας του αγώνα δικαιούταν ένα τέρμα που θα ξαναέβαζε την ομάδα του στο παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζαχαρόπουλου:

«Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Νίκης, μια ιστορική ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο που της εύχομαι να επανέρθει γρήγορα στις μεγάλες κατηγορίες, γιατί εκεί είναι η θέση της. Έχει βαριά φανέλα, έχει πολύ κόσμο, είναι μια ομάδα που την έχω αντιμετωπίσει και σαν παίκτης της Λαμίας και σαν προπονητής σε ομάδες που ήμουν. Της έχω απεριόριστο σεβασμό.

Πιστεύω ότι εμείς σ’ αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί παρόλο που είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε ένα γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο το ένα από μια στημένη φάση και το άλλο από λάθος του αμυντικού μας.

Η Νίκη Βόλου έχει ποιότητα σαν ομάδα, είναι πολύ καλή. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και στον συνάδερφο κ. Βελιτζέλο ότι καλύτερο. Για εμάς η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι τέλος γιατί πιστεύω πως είμαστε μια καλή ομάδα και μας αδικεί η βαθμολογική θέση. Καλές απόκριες σε όλους και για την ομάδα της Νίκης εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις