«Το όγδοο νομικό θαύμα»


Μοιράσου το άρθρο

Ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης, που έφερε με επιτυχία εις πέρας την υπόθεση, τοποθετήθηκε  στο Metropolis 95.5 για την δικαίωση του Μακεδονικού στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά της Λευκίμμης, για αντικανονική συμμετοχή παίκτη.

Αναλυτικά:
«Είχα πει από την αρχή ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, ίσως η δυσκολότερη που είχα στα χρόνια που δικηγορώ και ασχολούμαι με αυτό το αντικείμενο, αλλά την δέσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή είχα πει στους ανθρώπους του Μακεδονικού για την δυσκολία της, όμως υπήρχαν σημεία που εστιάσαμε και υπάρχει πλέον η δικαίωση.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό γιατί πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι όταν κατά κάποιο τρόπο δικαιώνεσαι σε τέτοιες δύσκολες υποθέσεις υπάρχει και ηθική ικανοποίηση. Δεν μπορούσε να μην βγει γρήγορα η απόφαση γιατί υπάρχουν μπροστά τα μπαράζ, στις 15 του μηνός. Οπότε λύθηκαν και τα χέρια της ΕΠΟ για να γίνουν τα μπαράζ και να δούμε ποιοι θα ανέβουν στην Super League 2. Λογικά πρέπει να ήταν ομόφωνη η απόφαση, δεν το ξέρω σίγουρα. Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Εγώ στην καθημερινότητά μου έχω μία λέξη, την απλότητα, δεν μπορώ τους υποκριτές και τους δήθεν, τους σιχαίνομαι. Πολλές φορές βγαίνουν πολλοί μυαλοπώληδες. Εγώ προσπαθώ να είμαι και σοβαρός και υπεύθυνος σε αυτό που λέω και δεν το εξετάζω από που προέρχεται, αν πρέπει να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Όχι. Λέω αυτό που πιστεύω ως δικηγόρος με ευθύνη απέναντι στο επάγγελμα που ασκώ εδώ και χρόνια.»

«Επίσης να σας πω ότι βγήκε η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου σε μία άλλη υπόθεση που την δίκασα σήμερα, που ουσιαστικά είναι κόντρα στον νόμο Αυγενάκη που αφορά τα σωματεία και τις εκλογές των Ενώσεων. Εχει να κάνει με δύο σωματεία από την Ενωση Ηρακλείου. Προσβάλλαμε τον κατάλογο των μελών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες. Τα είχαν αποκλείσει αυτά τα δύο σωματεία με βάση τον αθλητικό νόμο, αλλά πλέον υποχρεώνεται η Ένωση να τα συμπεριλάβει στην εκλογική διαδικασία.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις