Οργανωμένοι ΠΑΟΚ κατά ΠΑΕ για το κασκόλ του τελικού Κυπέλλου!

Το κασκόλ που κυκλοφόρησε στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ με το σήμα των δυο φιναλίστ του κυπέλλου έφερε ανακοίνωση αντίδρασης από τους οργανωμένους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πριν από λίγες ημέρες, ο ΠΑΟΚ έθεσε σε κυκλοφορία ένα κασκόλ με αφορμή τον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτό φέρει τα σήματα των ομάδων, στα πρότυπα των «διπλών» αναμνηστικών κασκόλ που κυκλοφορούν με αφορμή ξεχωριστές Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν προβεί σε τέτοια κίνηση σε κανέναν από τους τέσσερις προηγούμενους τελικούς στον οποίο ο ΠΑΟΚ βρέθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων

Μια μερίδα των φίλων του ΠΑΟΚ δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση και το απόγευμα της Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τα «έχωνε» στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για την κίνηση αυτή. Εδώ και λίγες ώρες, το κασκόλ δεν υπάρχει στα ηλεκτρονικά ράφια της μπουτίκ. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία του σήματος τον Παναθηναϊκού στο κασκόλ, ενώ άλλοι από το στοίχο του συνθήματος που χρησιμοποιήθηκε. Το «για το λαό σου, την ιστορία» είναι κομμάτι συνθήματος που συνεχίζεται με «επιθετικό» στοίχο.

Πηγή: sportday

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις