Σπουδαία εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ στη Λαμία

Σπουδαία εμφάνιση έκαναν τρεις αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  10.000μ της κατηγορίας ανδρών-γυναικών και ανδρών-γυναικών Κ23 που διεξήχθη το Σάββατο 7 Μαΐου στο νέο Αθλητικό Κέντρο της Καμαρίτσας στη Λαμία.

Η Έφη Φλώρου κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία γυναικών, η Αποστολία Τσιτσάκη την 4η θέση στην κατηγορία Κ23 και η Γιώτα Μαστροπαναγιώτη την 8η θέση στην κατηγορία Κ23.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των αθλητριών κι όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Οι αθλήτριές μας κατάφεραν να μπούνε στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες αντοχής στον απαιτητικό αγώνα των 10χλμ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται μέσα στην ελίτ των μεγάλων αποστάσεων στην κατηγορίας τους στην Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή τους Παύλο Παρασκευόπουλο που αποδεικνύουν περίτρανα την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Σύλλογό μας. Ήταν ένας από τους φετινούς μας στόχους που στέφθηκαν με επιτυχία. Συνεχίζουμε δυναμικά και προσηλωμένοι στον στόχο μας και στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις