Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά Βόλου (15/05)

Διασυλλογικούς Αγώνες Body Contact όλων των κατηγοριών, του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, διοργανώνει o A.Σ. Yπέρτατη-Αλήθεια –Συνεργασία την Κυριακή 15η Μαίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στους αγώνες συμμετέχουν 20 σύλλογοι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing(ΠΟΚ), από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες. Ο νέος αυτός κλάδος άθλησης αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται ραγδαία και νέοι σύλλογοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται στην ΠΟΚ για να αποτελέσουν μέλη του.

Την όλη οργάνωση και επιμέλεια των αγώνων ανέλαβαν η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Βίκυ Κοσμίδου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος, η senpai Καρολίνα Κακαζιάνη καθώς και ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς «ο Μαχητής» Κρίσιλας Ιωάννης, κάτω από την καθοδήγηση του μέλους της Διοικούσας επιτροπής του Κλάδου άθλησης Γιώργου Κοσμίδη.

Την όλη διαιτησία διεξαγωγής των αγώνων θα αναλάβουν η Επιτροπή Διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact με πιστοποιημένους έμπειρους διαιτητές.

Συνδιοργανωτής για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη στήριξη του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγοί των αγώνων Likouris Gas και Iliopoulos. Παρούσα και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30 π.μ. ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ..Η είσοδος θα είναι δωρεάν τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις