Άλμα ανόδου με τεσσάρα στην Καρδίτσα ο Πύρασος

Αν το 9-0 επί του Πυρσού Γρεβενών, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ, ήταν το πρώτο βήμα για τον Πύρασο στον δρόμο προς την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, το 4-1 στην Καρδίτσα επί του Αστέρα ήταν ένα άλμα προς την παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ήταν κυνική και ουσιαστική, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να επιστρέψει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Πύρασος πέτυχε το απόλυτο στα πρώτα δύο παιχνίδια και δείχνει πως είναι το πρώτο φαβορί για τη μία από τις τρεις θέσεις του ομίλου που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Το ματς:

Ο Ρακής στο 21’ άνοιξε το σκορ στην Καρδίτσα για τον Πύρασο, όμως ο Αστέρας βρήκε αντίδραση δύο λεπτά αργότερα με τον Ζάρα.

Στο 60’ ο Πύρασος ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ζάχος συνδυάστηκε όμορφα με τον Βλάχο, ο πρώτος δεν έχασε την ευκαιρία και από θέση τετ α τετ με τον πορτιέρε των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Βλάχος πέτυχε το τρίτο τέρμα για τον Πύρασο βάζοντας τα θεμέλια για ένα σπουδαίο διπλό. Ο επιθετικός της ομάδας έγινε αποδέκτης της βαθιάς μπαλιάς του Παπαδόπουλου, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα για τον 3-1.

Στο 81’ ο Πύρασος «σφράγισε» τη νίκη του μ’ ένα όμορφο γκολ του Ηλία Βλάχου. Ο Οικονόμου έβγαλε συστημένη σέντρα από τα δεξιά με τον Βλάχο να στέλνει την  μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιαμέτη κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ, αποκτώντας  ισχυρό προβάδισμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις