Νίκη BC – Νίκη FC: Την …έκπληξη οι ποδοσφαιριστές (pics)

Απολαυστικό ήταν το φιλικό παιχνίδι μικτών ομάδων της μπασκετικής και ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, σήμερα (11/05) το απόγευμα και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι παίκτες των δύο ομάδων φόρεσαν τις μπασκετικές ενδυμασίες και ξεδίπλωσαν στο παρκέ τις αρετές τους, προσφέροντας όμορφο θέαμα και άφθονο γέλιο.

Το “ντου” των φιλάθλων δεν προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα καθώς η φωνή του Δημήτρη Τσιόλκα γρήγορα συνέτισε τους “αγριεμένους” οπαδούς.

Οι αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέπληξαν ευχάριστα τον κόσμο καθώς έδειξαν ότι κατέχουν και την “σπυριάρα”. Γκεστ σταρ ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αποστόλης Κουφογεώργος που σκόραρε από τα 6.75 και “εκβίασε” φάουλ και τεχνικές ποινές. Ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς δικαιολόγησε απόλυτα το σέρβικο DNA του, με τον Περιστερίδη να τον κοντράρει στα ίσια. Ο Ξενοφών Πάνος “πυροβολούσε” πιο γρήγορα από τη σκιά του… ενώ ο Παύλος Κυριακίδης μοίραζε ασίστ. Ο Μάνος Αποστολίδης απέδειξε, επίσης, πως οι τερματοφύλακες θα μπορούσαν να είναι και καλαθοσφαιριστές, ενώ ο Θωμάς Βασιλείου αποδείχθηκε μέγας μπουκαδώρος. Γενικότερα ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές διασκέδασαν το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτή τη διάθεση τη μετέδωσαν στον κόσμο που έδωσε το παρών στην κερκίδα του Κλειστού, στέφοντας με επιτυχία το event.

Τελικό σκορ 77-77 σ’ ένα παιχνίδι που απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η Νίκη Βόλου είναι μία μεγάλη οικογένεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις