ΒΙΝΤΕΟ: Η νίκη του Καραϊσκάκη επί του Θεσπρωτού

Αποφασισμένη φέτος να μην την… πατήσει είναι η Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας πανηγύρισε άλλη μία νίκη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το Σάββατο (12/3) επικρατώντας με 2-1 του Θεσπρωτού εντός έδρας και συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα, με τις ευκαιρίες να έρχονται εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους να προηγούνται με τη συμπλήρωση του 20λεπτου όταν ο Μώκος έβγαλε την πάσα στον Κερμενίδη και εκείνος έκανε χωρίς πρόβλημα το 1-0.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν για το γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν στο 39′ με τον Δημητρίου να κάνει από κοντά το 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά τελικά ήταν η Α.Ε. Καραϊσκάκης αυτή που έσπασε τη… μονοτονία, με τον Μποτωνάκη να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 72ο λεπτό.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Γκορτζής, Ηλίας, Μήτσης (46′ Θεοδώρου), Τέλλος, Καρύδης, Μώκος, Κερμενίδης, Πολυχρονάκης, Στεφανίδης, Καβαλλάρης (57′ Μητσέλος), Πανταζής.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μποτωνάκης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλινς, Γυφτοκώστας (71′ Χαριτίδης), Φέτσης, Ευαγγέλου (32′ λ.τρ. Δρακάκης), Μπουσινάκης (74′ Γεωργιάδης), Μεντής.

πηγή: a-sports.gr

video: thesprotiaball.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις