Στη 2η φάση του πανελληνίου κορασίδων μπάσκετ ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη μάχη της 2ης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ρίχνεται αύριο Παρασκευή στη Χαλκίδα η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας.
Οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον Αίολο Μυτιλήνης, την ΑΕΕΠ Χαλκίδας και τη Νικόπολη Πρέβεζας. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων, προκρίνεται μόνο η πρώτη στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει κάνει εξαιρετική έως τώρα πορεία όντας αήττητος σε 14 συνεχείς αγώνες (10 αγώνες πρωταθλήματος, δύο ημιτελικούς και δύο τελικούς) στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου που θα σημάνει και την πρόκρισή του στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες κορασίδων.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιρίστριες: Σιουμουρέκη Βασιλική, Πολύζου Κατερίνα, Καραστάθη Δέσποινα, Ράπτη Αναστασία, Λογοδότη Σμαράγδα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Δαλαμάγκα Λυδία, Κωστοπούλου Έλενα, Φούτρα Μαρία, Νιφόρου Μαριτίνα, Δραγατζίκη Κατερίνα και Πολύζου Αναστασία.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Κυριακόπουλος, ενώ στη Χαλκίδα θα ταξιδέψουν και γονείς των αθλητριών της ομάδας.
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, εύχεται καλή επιτυχία στις νεαρές αθλήτριες και στους προπονητές τους και πιστεύει πως θα κάνουν πράξη το στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 13 Μαΐου
17:00 ΑΟ Έξω Παναγίτσας-Νικόπολη Πρέβεζας
19:30 Αίολος Μυτιλήνης-Ολυμπιακός Βόλου
Σάββατο 14 Μαΐου
16:00 Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Έξω Παναγίτσας
18:30 Νικόπολη Πρέβεζας-Αίολος Μυτιλήνης
Κυριακή 15 Μαΐου
12:00 ΑΟ Έξω Παναγίτσας-Αίολος Μυτιλήνης
14:30 Ολυμπιακός Βόλου-Νικόπολη Πρέβεζας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις