Ηλιάδης: «Στόχος της ΑΕΛ για του χρόνου είναι η άνοδος»

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και τη σεζόν που ακολουθεί μίλησε ο Θεοχάρης Ηλιάδης.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μίλησε στο Ertports, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και έδωσε το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Ποιος ήταν ο φετινός στόχος της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2;

Αρχίσαμε τη χρονιά με στόχο την άνοδο και την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 1, εκεί όπου ανήκει. Ωστόσο, το ξεκίνημα μας δεν ήταν τόσο καλό. Μείναμε πίσω στην βαθμολογία νωρίς, με κάποιες απροσδόκητες «γκέλες» που κάναμε, και όπως φάνηκε μας κόστισαν στο τέλος.

Που κρίθηκε η πρώτη θέση;

Η πρώτη θέση και η διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, κρίθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Βέροια, στον δεύτερο γύρο, που ήρθαμε ισόπαλοι 1-1. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, άλλα φέραμε κάποιες «καταστροφικές» ισοπαλίες στην έδρα μας και εκεί ουσιαστικά χάθηκε το όνειρο της ανόδου.

Για την παρουσία σας στο Κύπελλο;

Στο Κύπελλο αποκλείσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει στα πλέι-οφ της Σουπερ Λιγκ και περάσαμε στους 16 του θεσμού. Εκεί παίξαμε με τον κάτοχο του Κυπέλλου, και φετινό φιναλιστ, ΠΑΟΚ. Αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν;

Μοναδικός στόχος για του χρόνου είναι η άνοδος. Θέλουμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στο κόσμο της Λάρισας γιατί το αξίζει.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις