Μπουρδάνος: «Εις το επανιδείν μάγκες, μία φορά Νίκη για πάντα Νίκη»

Με δήλωσή του ο Σωτήρης Μπουρδάνος αποχαιρέτησε, προσωρινά, τους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και τον κόσμο της Νίκης Βόλου και μένει να δούμε αν τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φορά τα χρώματα του βολιώτικου Συλλόγου.

Η ανάρτησή του καταλήγει με τη φράση που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τους παίκτες που γίνονται μέλη της οικογένειας της Νίκης Βόλου: «Μία φορά Νίκη για πάντα Νίκη» υπογράφει ο Σωτήρης Μπουρδάνος που βοήθησε την ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της γρήγορης παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Λένε πως στη ζωή, αργά ή γρήγορα, τα καλά η τα άσχημα που κάνεις σου έρχονται πίσω. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο για όλους τους ανθρώπους, ξέρω όμως σίγουρα πως στη δική μου περίπτωση βρήκε πλήρη εφαρμογή στη μισή σεζόν που βρίσκομαι στο Βόλο.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο ενάμιση χρόνο πανδημίας και μια κατάσταση στη προηγούμενη ομάδα μου που για πολλούς και διάφορους λόγους δεν πήγε εκεί που υπολογίζαμε, βρέθηκα το Γενάρη στη Νίκη με μεγάλη χαρά και γεμάτη τη ψυχή μου.

Ήταν γραφτό η παρουσία μου εδώ, να σημαδέψει τη ζωή μου για πάντα. Εδώ, τις πρώτες κι όλας μέρες, έμαθα πως θα γίνω πατέρας. Εκανα φίλους, πήρα κι έδωσα αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, πράγματα πολύ σπουδαία για τις εποχές που ζούμε.

Ευχαριστώ απ’ τη καρδιά μου τους προπονητές της ομάδας, τη διοίκηση που ήταν άψογη απέναντι σε όλους μας, τον κόσμο της ομάδας που πέρα από τα τετριμμένα που λένε όλοι, είναι πραγματικά φανταστικός, πάνω απ’ όλα όμως τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα απολάμβανα να παίζω μαζί τους.

Υ.γ: Αισθάνομαι μέσα μου πως αυτό το γκρουπ παιχτών και προπονητών, έχει αφήσει κάτι στη μέση.

Υ.γ2: Εις το επανιδείν μάγκες, μια φορά Νίκη πάντα Νίκη…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις