“Σε Αμερικανούς επενδυτές πουλάει ο Μπέος”

Δημοσίευμα του betcosmos.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών για την αγορά την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος. Σύμφωνα με το άρθρο το deal δεν μπορεί να χαλάσει…

Αναλυτικά το άρθρο:

“Ο Βόλος είναι από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει εντυπωσιάσει τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, όσο και για τις μεταγραφές που έχει κάνει, με πολύ ποιοτικούς, αλλά και οικονομικούς, ποδοσφαιριστές.

Η παρουσία του συλλόγου της Μαγνησίας έχει την… υπογραφή του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ προσεγμένο σύνολο. Τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν μιας και ο δήμαρχος Βόλου δηλώνει κουρασμένος με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακούγεται πολύ έντονα πως ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινώσει την αποχώρησή του και την πώληση της ΠΑΕ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίες και 7 λήξεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν.  Φυσικά η προσπάθεια πώλησης του Βόλου δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και έναν χρόνο πριν, με τη βοήθεια του Ζήση Βρύζα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε σχεδόν συμφωνήσει ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές σε Ισπανούς επενδυτές, με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή.

Όπως, πάντως, διαρρέεται ο δήμαρχος της πόλης φέτος έχει πιο… έτοιμη συμφωνία. Ο λόγος για επενδυτές από τις ΗΠΑ που είναι έτοιμοι να αγοράσουν την ομάδα, με πολλούς να αναφέρουν πως αυτή τη φορά το deal δεν μπορεί να χαλάσει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις