“Βλέπει” Κάσσο ο Ιωνικός

Δημοσίευμα του sportime.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ιωνικού για τον παίκτη της Νίκης Βόλου.

“Ο Ιωνικός τσεκάρει τις επιλογές του για τα άκρα και ο Πασχάλης Κάσσος είναι μία εξ αυτών.

Το κομμάτι των ανανεώσεων «τρέχει», αλλά ο Ιωνικός έχει αρχίσει να κοιτάει και τι υπάρχει στην αγορά σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι μία περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Μόνο άγνωστο δεν είναι το όνομά του στη Νίκαια. Έχει «παίξει» κατά περιόδους και για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε το deal. Όταν ο Ιωνικός βρισκόταν στη Super League 2 του πρωτοχτύπησε την πόρτα και εκείνος παρουσιάστηκε διστακτικός. Το καλοκαίρι έριξε η δική του πλευρά γέφυρες επικοινωνίας χωρίς να υπάρξει η αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά.

Όταν φτάσαμε τον Ιανουάριο, ο Κάσσος ήταν μία επιλογή που εξετάστηκε για το δεξί άκρο. Είχαν αποχωρήσει οι Ντελγκάδο, Μουστάκης και Κωνσταντινίδης και ρεζέρβα του Μύγα δεν υπήρχε. Η Νίκη Βόλου δεν τον άφηνε και κάπως έτσι οι Νικαιώτες δεν απέκτησαν κανέναν. Μήπως ήρθε η στιγμή για τον «γάμο»; Όχι ότι είναι απλό από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βολιώτες.

Στα θετικά για τον 30χρονο, που κατά κύριο λόγο ως εξτρέμ έκανε καριέρα, είναι το γεγονός πως παίζει και σε όλη την πλευρά. Έχει κληθεί να αγωνιστεί ως full back για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα του να παρατάσσεται με τριάδα στην άμυνα. Αυτό ακριβώς που κάνει και ο Ιωνικός με τους Μύγα και Βαλεριάνο εδώ και κάποιους μήνες.

Φέτος σε 25 αγώνες πρωταθλήματος έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Έχει περάσει από Δόξα Δράμας, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη και ΑΕΛ μεταξύ άλλων και στο παρελθόν ο Δημήτρης Σπανός τον είχε παίκτη. Στον Άρη, μάλιστα, είχε συμπαίκτες τόσο τον Βαλεριάνο όσο και τον Πλατέλλα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις