Έμειναν στο 0-0 Αγρ. Αστέρας και Αχαρναϊκός

Ο ταλαιπωρημένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ευόσμου έγινε ακόμη χειρότερος από την βροχή που έπεσε πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης (13/03) αναμέτρησης του Αγροτικού με τον Αχαρναϊκό και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 χωρίς να προσφέρουν…

…πολλές συγκινήσεις.
Μοναδική διέξοδος και για τους δύο ήταν οι εκτελέσεις στις στατικές φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους ούτε από τα κόρνερ, ούτε και τα φάουλ που είχαν δώσει λύσεις στις προηγούμενες αγωνιστικές στην ομάδα του Αγροτικού.
Ο Αχαρναϊκός δεν διακινδύνευσε πολύ στην αναμέτρηση, προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να ψάξει το γκολ, αλλά στις δύο – τρεις περιπτώσεις που χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Παναγιώτης Βοσνιάδης, είχε σωστές αντιδράσεις. Έτσι, οι «σταχυοφόροι» απώλεσαν για μία ακόμα φορά βαθμούς στο γήπεδό τους (3-6-3) και δεν κατάταφεραν να πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο. Ο Αχαρναϊκός με τον πόντο αυτό βρίσκεται πλέον μόνος στην 9η θέση.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (46′ Βελλίνης), Θεοδωρίδης (67′ Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος (82′ Συμελίδης).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Καλογερόπουλος (72′ Μπέλιτς), Μακρίδης (56′ Μαρής), Όμο, Ταμπάκης (88′ Ματσούκας), Παβίσεβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις