Πρόσκληση της Χέρκουλες στον Ηρακλή για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της!


Μοιράσου το άρθρο

Στόχος η αδελφοποίηση των δύο ομάδων – «Δίαυλο» συνεργασίας με την Ισπανία και όχι μόνο βλέπουν στον Ηρακλή

Πρόσκληση από την ισπανική Χέρκουλες δέχτηκε ο Ηρακλής, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας του Αλικάντε.

Στο «Γηραιό» βλέπουν την πρόσκληση ως ευκαιρία πολυεπίπεδης συνεργασίας με τους Ισπανούς, ενώ υπό σκέψη είναι το να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις με ομάδες άλλων χωρών που φέρουν το όνομα του Ηρακλή!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Πρόσκληση από τον Ηρακλή Αλικάντε (Hercules C.F) προκειμένου ο Ηρακλής να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής ομάδας κατέφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στόχος αποτελεί να υπάρξει αδελφοποίηση των δυο ομάδων και παράλληλα να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα όπως: Φιλικές αναμετρήσεις, συνεργασία στις ακαδημίες κ.α.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων προκειμένου να οριοθετήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας.

Υπάρχει η σκέψη αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής όπως η Χέρκουλες στην Ολλανδία, JS Hercules στην Φιλανδία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις