Έρχεται θεατρική παράσταση με θεματολογία την ιστορία της Νίκης Βόλου!

Με τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή των Γιώργου Μαστρογιάννη και Δημήτρη Δεμίρη, στον BlueheartFM 105,1, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, ανακοίνωσε πως θα “ανέβει”, στο τέλος του καλοκαιριού, θεατρική παράσταση, με θέμα την ιστορία του συλλόγου, σε μία πρωτοποριακή κίνηση, για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Έρχεται κάτι πολύ δυνατό για τον σύλλογό μας, τη Νίκη Βόλου. Θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα ανέβει θεατρική παράσταση, με την ιστορία της Νίκης Βόλου, με τον τίτλο “Νίκη”. Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, ήδη βρίσκεται στον Βόλο ο σκηνοθέτης κι ένας εκ των ηθοποιών που θα παίξει στην παράσταση, στον Βόλο. Βρεθήκαμε χθες το βράδυ, μιλήσαμε. Η παράσταση θα γίνει στις 25 και 26 Αυγούστου, στο αρχαίο θεατράκι, στα “Δόντια”. Μία παράσταση αμιγώς ποδοσφαιρική θα έλεγα, θα κυκλοφορήσει Δελτίο Τύπου.

Ξέρουμε το σενάριο, είναι μία θεατρική παράσταση δύο ενοτήτων. Η μία ενότητα λέγεται “Αποδυτήρια” και η άλλη “Αγώνας”. Ζήτησαν οι συντελεστές τη βοήθειά μας, ώστε να μπουν πιο “βαθιά” στην ιστορία της Νίκης και να γίνει πιο εύστοχη δουλειά.

Δε σας κρύβω ότι θα γίνει ένα έγγραφο στον ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, προκειμένου η παράσταση να ενταχθεί στις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Θα έχει εκδηλώσεις εικαστικού ενδιαφέροντος, συναυλίες και θέλουμε να ενταχθεί και αυτό το έργο. Η παράσταση θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο, στο Ανοικτό Θέατρο Νέας Ιωνίας, προκειμένου να το δει περισσότερος κόσμος. Στο αρχαίο θεατράκι χωρά 170 άτομα, στη Νέα Ιωνία το θέατρο έχει χωρητικότητα 1000-1200 θέσεων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις