Στο φάιναλ φορ με νίκη στα Τρίκαλα οι παίδες της Αργούς

Σπουδαία νίκη με 3-2 σετ πέτυχαν χθες οι παίδες του ΑΣ ΑΡΓΩ επί της πολύ μαχητικής ομάδας του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και κατάφεραν επάξια να πάρουν την πρόκριση για το «ραντεβού» των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της περιφέρειας (final4). Αν και η υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση είχε ήδη κριθεί για την ΑΡΓΩ πριν…

…από αυτό το παιχνίδι, η Βολιώτικη ομάδα ήθελε τη νίκη, ώστε να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στους αγώνες της τελικής φάσης. Η ομάδα τω Τρικάλων η οποία διαθέτει πολύ ταλαντούχους παίκτες αντιστάθηκε σθεναρά όταν η ΑΡΓΩ προηγήθηκε 1-0 και 2-1 σετ και δεν ήθελε με τίποτα να «καταθέσει τα όπλα» ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο τάι μπρέικ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, οι Βολιώτες έδειξαν μεγαλύτερη συγκέντρωση και καλή τακτική στο μπλοκ απέναντι στα ατού των Τρικάλων και πήραν δίκαια την νίκη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα , η πολύ καλή και ελπιδοφόρα απόδοση του νεαρού πασαδόρου Τάσου Πασχαλίδη, καθώς επίσης και η αγωνιστική συνεισφορά του Θάνου Γράντζα o οποίος με την είσοδό του στο τάι μπρέικ έδωσε σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα του.

Τα σετ : 21-25,25-20,20-25,25-18,12-15.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση της τελικής φάσης έχει ανατεθεί στην πόλη του Βόλου και θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαρτίου, με τη συμμετοχή των ομάδων ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και του διοργανωτή ΑΣ ΑΡΓΩ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας Ευθ) Κόκκαλης,Ψαρής,Ηλιόπουλος,Αναγνώστου, Τσιγαρίδας,Κελεπούρας,Βαρδούλης,Πέτσιας
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σπ.Γεωργουλάς)Γράντζας Αθ,Μαντούδης Αλ, Βλότσος Ε,Φιλιππίδης Β,Σίμος Δ, Αγκόλι Αλ (L), Λημνιώτης Χρ, Βλάχος Ευγ,Μπουμπούκης Ι,Πασχαλίδης Αν,Χονδροδήμος Νικ.
Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19β (9 νίκες , 1 ήττα)
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 19β (9 νίκες , 1 ήττα)
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 16β (6 νίκες , 4 ήττες)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 13β (3 νίκες , 7 ήττες
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 13β 3 νίκες , 7 ήττες)
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 1β (0 νίκες , 10 ήττες)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις