Ατομικό ρεκόρ και χάλκινο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Μιαρίτη της Νίκης Βόλου στο Acropolis

Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου που συνοδεύθηκε από ατομικό ρεκόρ με χρόνο 04:32:00 για τον αθλητή της Νίκης Βόλου, Αλέξανδρο Μιαρίτη στο διεθνές meeting ACROPOLIS SWIM OPEN 22.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετέχει με 3 αθλητές τους:

1. Μιαρίτη Αλέξανδρο

2. Θεοδοσόπουλο Γιάννη

3.Κουκουσέλη Νίκο

Τα άλλα δύο νεαρά παιδιά μας που είναι κατηγορίας παίδων έκαναν επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα που συμμετείχαν κατά την 1η ημέρα των αγώνων.

Το Acropolis θεωρείται ένας κορυφαίος διεθνής αγώνας κολύμβησης, φέτος έχει αναβαθμιστεί πλήρως και συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες καθώς και εξαιρετικοί αθλητές από άλλες 15 χώρες με τις συμμετοχές να είναι πάνω από 500 αθλητές.

Φέτος για πρώτη φορά έχουν αθλοθετηθεί χρηματικά έπαθλα για την κατάκτηση μεταλλίων καθώς και μια σειρά άλλων επιτυχιών για τους αθλητές όπως και για τους προπονητές των αθλητών που διακρίνονται.

Την αποστολή της Νίκης Βόλου στην Αθήνα συνοδεύει ο προπονητής της ομάδας, κ. Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης που με την κ. Ειρήνη Μπέλλου συνδράμουν καθοριστικά στις επιτυχίες των παιδιών.

“Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει τον Αλέξανδρο για την εξαιρετική εμφάνιση και τεράστια επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες, όπως και στα άλλα δύο παιδιά μας, τον Γιάννη και το Νίκο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις