«Γεμάτο» το Σαββατοκύριακο για τους μικρούς του Βόλου

Γεμάτο από αγωνιστικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά:

«Φέτος ο σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με αντίστοιχα τμήματα και η ακαδημία μετράει 170 αθλητές και συνεχώς οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές αυξάνονται αφού αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται και το βάρος που δίνεται στην ακαδημία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι μικροί του Βόλου έδωσαν έξι αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα η Κ-16 υποδέχθηκε τον Θησέα Αγριάς, η Κ-14 αγωνίστηκε με τον Ρήγα Φεραίο, η Κ-13 με την Αγία Παρασκευή, η Κ-12 αντιμετώπισε τον Μαγνησιακό, η Κ-11 την γυναικεία ομάδα του Βόλου 2004 και η Κ-8 φιλοξενήθηκε στο Κιούπι από τον Μαγνησιακό.

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μετά από κάθε αγώνα όλες οι ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, κάτι που έχει καθιερωθεί από τους ιθύνοντες της ακαδημίας που δίνουν μεγάλη σημασία και στο εκπαιδευτικό κομμάτι.

Τέλος, οι μικροί αθλητές του Βόλου μετά την συμμετοχή τους στα τουρνουά σε Λάρισα και Βόλο που διοργάνωσαν αντίστοιχα ο Ηρακλης λάρισας και η Αγία Άννα, ετοιμάζονται για συμμετοχή στις 4 και 5 Ιουνίου σε δυο αναπτυξιακά τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Καρδίτσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις