Νικητής επεισοδιακά και με ανατροπή τα Τρίκαλα στο ντέρμπι (video)

Ύστερα από ένα ματς με ένταση, τρεις κόκκινες και πέναλτι, τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φέρνοντας τούμπα την κατάσταση από το 65’ και μετά, αγωνιζόμενα με παίκτη παραπάνω.

 Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 65’, χάρη σε τέρμα του Τσούκαλου που βγήκε στο 43’ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πέρασε και τον Χιώτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου άλλαξαν (σχεδόν) όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στο 61 ο Γκουγκούδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ύστερα από χέρι που έκανε και άφησε την Αναγέννηση με παίκτη λιγότερο. Ο Ζώνας έσπρωξε τον αντίπαλό του, δείχνοντας τον εκνευρισμό του επειδή δεν βγήκε γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Σε εκείνο το σημείο επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς ο Τσούκαλος μπήκε στη μέση και είδε κι αυτός την κόκκινη κάρτα.
Συνοπτικά, δύο αποβολές για τους φιλοξενούμενους (η μια με δεύτερη κίτρινη) από το 61’ έως το 63’ και μια για τους γηπεδούχους.

Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημά σχεδόν άμεσα, καθώς στο 65’ ο Βρούτσινα έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ που ήταν η συνέχεια της προηγούμενης φάσης.

Στο 77’ ο Κουσκουνάς πήρε το… ριμπάουντ, ύστερα από το σουτ του Βρούτσινα που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και με σουτ από κοντά έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο 80’ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος κέρδισε πέναλτι, με το τράβηγμα του Δημόπουλου. Ο Βρούτσινα που είχε σημειώσει το πρώτο γκολ, έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας και ενώ ο Τσάμης είχε πέσει αριστερά.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης (71′ Κουσκουνάς), Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ναβάρο (85′ Ντόικιτς), Δουκάκης (46′ Φλίγκος), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Μπλέντι (76′ Υφαντής), Μπιτέλης, Τσιλούλης (65′ Ακασού), Τσούκαλος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις