“Γλυκόπικρη” γεύση άφησε στον Πύρασο το “Χ” στη Στυλίδα

Μία “γλυκόπικρη” γεύση άφησε στις τάξεις του Πυράσου η εκτός έδρας ισοπαλία, το μεσημέρι της Κυριακής, στην έδρα του Αθλητικού Ομίλου Στυλίδας.

Γλυκιά, διότι οι Αγχιαλίτες συνεχίζουν, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αήττητοι, στην ειδική διαδικασία των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και παραμένουν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τον πρώτο λόγο για την προνομιούχο τριάδα που θα προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία.

Πικρή, γιατί η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη, βάσει της εικόνας της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Στυλίδας, έδειξε ότι μπορούσε να πάρει το “τρίποντο”. Ο Πύρασος, στα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρει, δίχως να τα καταφέρει, με το “Χ”, δεδομένα, να τον αδικεί.

Η ομάδα της Αγχιάλου, όπως και να έχει, δε δύναται να σπαταλήσει περαιτέρω χρόνο, σκεπτόμενη το τι κερδίθηκε ή χάθηκε στη Στυλίδα κι επικεντρώνεται στον “τελικό” της επόμενης Κυριακής, στο Βόλο και το “Παντελής Μαγουλάς”, κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, ο οποίος έχει τέσσερις πόντους και διεκδικεί κι εκείνος μία θέση στους πρώτους τρεις που θα πάρουν την άνοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις