Άφαντος ο επενδυτής στο Αιγάλεω, θέλει να απεμπλακεί ο Παλτόγλου

Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ Αιγάλεω έκανε κάλεσμα σε υποψήφιους επενδυτές να καταθέσουν προτάσεις με ξεκάθαρο business Plan εν όψει της νέας σεζόν.

Μέχρι και σήμερα όμως δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον. Ούτε καν σε επίπεδο συμπαίκτη που επιθυμεί να συμμετέχει στην επόμενη ημέρα, η οποία έχει ξεκάθαρο στόχο: Πλάνο ανόδου.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Άρη Παλτόγλου και το Σίτι τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Μια ομάδα υπόδειγμα για την κατηγορία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς χρέη και έχοντας τακτοποιημένα τα πάντα στο οικονομικό σκέλος, δεν έχει προσεγγίσει το παραμικρό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Δεν είναι και πολλές οι ΠΑΕ που είναι «καθαρές» το 2022. Πόσω μάλλον και νοικοκυρεμένες. Με ιδιοκτήτη που κατάφερε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις δίχως έσοδα. Διότι τα χρήματα που έμπαιναν στα ταμεία ήταν πενιχρά.

Η οικογένεια Παλτόγλου από την τσέπη της, συντήρησε την κατάσταση και κατάφερε να έχει μηδενικές οφειλές σε Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, ποδοσφαιρικό προσωπικό και λοιπούς.

Η οικονομική πληγή ήταν μεγάλη, μετά τις σεζόν με κορονοϊό και η τωρινή διοίκηση θέλει να απεμπλακεί, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη πρόταση. Όμως, αυτή αγνοείται και ο προβληματισμός μεγαλώνει.

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις