Μπράτσος: “Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Βόλο”

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μπράτσος.

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλου, μίλησε αναφορικά με την ολοκλήρωση της χρονιάς για την ομάδα της Θεσσαλίας, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αλλά και την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Playoff.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον ΝΠΣ Βόλος: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off, αλλά με την εικόνα που είχαμε στο τέλος της σεζόν και την αξιοποίηση αρκετών παικτών θα έλεγα ότι αυτό είναι κάτι καλό».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στα Playoff: «Η δική μου κρίση, λέει ότι αύριο θα είναι ένας αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν την συγκέντρωση τους στον τελικό. Πλέον με όλη την τεχνολογία δεν υπάρχει κάτι να κρύψει ο ένας προπονητής από τον άλλον και είναι έτοιμοι για τον τελικό. Το αυριανό παιχνίδι είναι πιο αόριστο και δεν ξέρουν οι δύο προπονητές τι θα χρησιμοποιήσει ο άλλος».

Για τον τελικό σημείωσε: «Ο τελικός είναι τελικός, είναι ξεχωριστό παιχνίδι και είναι λάθος να θεωρήσει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ επειδή τώρα δεν είναι σε μία καλή περίοδο ότι δεν θα είναι και στον τελικό, γιατί ξεκινάει το παιχνίδι από το σφύριγμα του προπονητή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και από την άποψη των δύο προπονητών, καθώς αμφότεροι έχουν τη δική τους προσωπικότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις