Σοκαριστικές μαρτυρίες για το bullying στον 14χρονο αυτόχειρα Μάκη

Τουλάχιστον σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες για το bullying που δεχόταν στο σχολείο του ο Μάκης, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να βάλει τέλος στην ζωή του. Σοκαριστικές τόσο για τα όσα βίωνε ο 14χρονος μαθητής, όσο και για την στάση του διευυντή του σχολείου, ο οποίος είτε δεν γνώριζε τί γινόταν μέσα στον χώρο που είναι υπεύθυνος, είτε δεν ενδιαφερόταν…

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο μαθητής γυμνασίου ήταν θύμα απειλών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες φοβόταν να μιλήσει στους καθηγητές του. “Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω” αποκάλυψε συμμαθητής του αδικοχαμένου Μάκη στον Star.

“Του το έκαναν αυτό επειδή δε θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές”, λέει άλλος μαθητής.

Μάλιστα, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα της αυτοκτονίας του 13χρονου.

Σημειώνεται, τέλος, πως οι Αρχές ερευνούν το κινητό του 14χρονου και συλλέγουν μαρτυρίες για να διαπιστωθεί αν προκύπτει η τέλεση του αδικήματος της συμμετοχής σε αυτοκτονία, όσο αφορά στον θάνατό του.

Πηγή: 210finest.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις