«Χτυπάμε την τέταρτη θέση»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών, ΔΙΚΤΥΟ TV παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Λευτέρης Ανδρέου, ο οποίος μίλησε τόσο για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας, τον Πάουλο Κάμπος τον οποίο χαρακτήρισε αρχιτέκτονα της πορείας που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα, όσο και για το ντιλ με την γερμανική εταιρία το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν φαίνεται να προχωράει, αλλά και για την στήριξη του κόσμου των Σερρών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για τον Πάουλο Κάμπος:

«Είναι ο… αρχιτέκτoνας του Πανσερραϊκού που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του. Η άμυνα, μετά την έλευση του κ. Κάμπος, έχει δέσει. Δεν ήταν αυτή η οποία στο παρελθόν δέχονταν… φθηνά γκολ. Η πρώτη του κίνηση ήταν να βελτιώσει την άμυνα και στη συνέχεια κοίταξε το κέντρο και την επίθεση. Η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο κ. Κάμπος τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για να το καταφέρνει αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά προσόντα. Μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη τα καλύτερα στοιχεία».

Για την απόσταση με τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Super League:

«Είμαστε αρκετά μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει στο να διαγράψουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά για να κυνηγήσουμε με σωστές κινήσεις την άνοδο. Μπορούμε όμως να… χτυπήσουμε την τέταρτη θέση».

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα:

«Το ματς με την Κέρκυρα θα έπρεπε να το είχαμε κερδίσει αλλά ήμασταν άτυχοι. Η Κέρκυρα ήταν τυχερή και δεν μας έκανε καμία ευκαιρία πλην ενός σουτ που απέκρουσε ο Ανδρούτσος. Μένω στην εμφάνιση της ομάδας που ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι».

Για το ενδιαφέρον της γερμανικής εταιρείας:

«Υπήρξε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από το καλοκαίρι που δεν μεταφράστηκε σε συμφωνία. Δεν υπάρχει κάτι μέχρι αυτή την στιγμή, αν υπάρξει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Αν είναι να αλλάξει χέρια η ομάδα για το καλό της μακάρι να γίνει. Εμείς κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαστε… εφοπλιστές. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αν υπάρχει κάτι εδώ είμαστε να το συζητήσουμε».

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα και τον κόσμο:

«Από όποια θέση και να είμαι το θέμα είναι να βοηθάμε την ομάδα. Εμείς δεν βλέπουμε ποιος έχει τι ποσοστό. Εμείς είμαστε μια παρέα που θέλουμε να κάνουμε το πάθος μας για τον Πανσερραϊκό, πράξη. Αυτό κάνουμε και φέτος με κόστος μεγάλο να ξέρει ο κόσμος παρά τα 200 εισιτήρια που κόβουμε. Δεν αξίζει αυτή η ομάδα τον κόσμο της; Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμός και αξίζει την συμπαράσταση του κόσμου. Περιμένουμε να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κάναμε υπέρβαση ειδικά τον Ιανουάριο με προπονητή και παίκτες και κάνουμε αυτή την πορεία. Τι άλλο να κάνουμε; Και δεν αναφέρομαι στους οργανωμένους που ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας. Αναφέρομαι για τον απλό κόσμο. Δεν είμαστε εδώ για να βάλουμε λεφτά στην τσέπη μας. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια όλοι μας και πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και του χρόνου».

Για το μέλλον του Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός χρειάζεται προπονητικό κέντρο. Θα ζητήσουμε την βοήθεια του Δήμου Σερρών. Αν δεν μας στηρίξει ο Δήμος σε αυτή την προσπάθειά μας τότε θα μείνουμε μια… μικρή ομάδα. Ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να γίνει επαγγελματικό σωματείο και να δουλεύει ως επαγγελματικό σωματείο. Ζητάμε όμως και την βοήθεια του κόσμου γιατί χωρίς τον κόσμος δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Για να νιώσουμε κι εμείς ότι υπάρχει και μια ανταπόκριση. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας και την ησυχία μας. Αγαπάμε την ομάδα και δίνουμε τον εαυτό μας για το καλύτερο αυτής της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις