Κούγιας: “Οι παίκτες μας είναι απλήρωτοι”!


Μοιράσου το άρθρο

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην Εφέσεων για εννέα προσφυγές στην ΑΕΛ και την αποτυχία στη διαδικασία αδειοδότησης.

Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων βρέθηκε την Τετάρτη (18/05) η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί κατέθεσαν έφεση για να μειωθεί το πρόστιμο 11.000 ευρώ που είχε επιβληθεί λόγω ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και την ΠΑΕ εκπροσώπησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας έκανε λόγο για εννέα προσφυγές λόγω οφειλών και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Το πρόστιμο που μας επιβλήθηκε ισοδυναμεί με το 1/5 των εσόδων μας. Έχουμε εισπράξει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο 55.000 ευρώ, τα έξοδα διαιτησίας είναι 70.000 ευρώ, η αξία συμβολαίων του ρόστερ είναι 500 χιλιάδες, οι μετακινήσεις και διαμονές είναι 100 χιλιάδες ευρώ. Εμείς έχουμε εννέα προσφυγές ποδοσφαιριστών από τους 25 του ρόστερ γιατί είναι απλήρωτοι. Για πρώτη φορά δεν πήραμε άδεια, παρότι παίρναμε άδεια Ευρώπης. Μας απαγορεύονται οι μεταγραφές και ευτυχώς δεν υπάρχει κύρωση υποβιβασμού».

Ο Κούγιας τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει απαράδεκτο της δίωξης λόγω παρέλευσης του πενθημέρου και είπε: «Είμαι ο μόνος που έχει καταγγείλει τον υπόκοσμο. Και στο Koriopolisμε έλεγαν γραφικό, αλλά όσα έλεγα ήταν αλήθεια. Βλέπετε ότι από τις 34 ομάδες της κατηγορίας ο μόνος που παραπέμπεται για τις δηλώσεις του είμαι εγώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις